Termékismertető

2010. március 12., péntek

Adósmentő Hitel – hitellehetőség a valóban nehéz helyzetekben is

Az Adósmentő hitel egy, a Bar listán (adós-listán) szereplő ügyfeleink számára létrehozott hitelcsomag. Ennek a hitelnek a legnagyobb előnye természetesen az, hogy sokszor olyan esetben is módjában áll hozzájutni, amikor a hagyományos hitelek megnehezedett anyagi helyzetéből kifolyólag már nem elérhetőek. Az Adósmentő hitel hitelkiváltásra is igényelhető!

tovább »

Szabadhitel – Hitellehetőség munkáltatói igazolás és jövedelemforrásának firtatása nélkül

Nem rendelkezik igazolható jövedelemmel? Nem szeretné, ha bármilyen pénzügyi szolgáltatónak kellene elszámolnia keresetével? Szabadhitel konstrukciónkkal semmilyen információt nem szükséges megadnia forrásairól, csupán a megfelelő fedezetet kell megtalálni hiteléhez. Mivel hitelképessége a jövedelmén túl számos egyéb tényezőn múlhat, velünk jó eséllyel jövedelmének igazolása nélkül is hitelhez juthat!
tovább »

MostKölcsön -  Gyorskölcsön megoldás, ha nincs vesztegetni való ideje

A Mostkölcsön egy kézenfekvő megoldás, ha nincs ideje iratokkal, igazolásokkal, szerződésekkel húzni az időt Megfelelő fedezetre akár 2 napon belül is hozzájuthat pénzéhez, a szükséges ügyintézést pedig cégünk teljes mértékben átvállalja, így Önnek csak egyszer kell befáradnia a folyósító bankhoz, a további bonyodalmakat pedig munkatársaink aktív közbenjárásával levesszük az Ön válláról!
tovább »

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Személyi kölcsön

4 év6 év
400.000 Ft10 111 Ft7 375 Ft
600.000 Ft15 167 Ft11 063 Ft
800.000 Ft20 223 Ft14 750 Ft
1 millió Ft25 278 Ft18 438 Ft
1.5 millió Ft37 918 Ft27 656 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

Gyorskölcsön, gyorshitel igénylés információk

Kölcsön, jövedelemigazolás nélkül?

Személyi kölcsön kalkulátor

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

Lakáshitelek

Szabad felhasználású hitel

Miért érdemes minket választani?

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink

Hasznos információk

Hitelszótár

APEH hivatalok

Adózási információk