Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Rajta van az adóslistán? Nálunk megtalálja a hitelhez vezető utat!

 • BAR-lista nem kizáró ok
 • Teljes hitelügyintézés a hitelfelvétel után is
 • Kiszámítható és biztonságos kamat
 • 3%-os elutasítási arány
 • Egyedi kamatok és törlesztőrészletek
 • Ajánlatok a vezető magyar kereskedelmi bankok kínálatából

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Hitel összehasonlítási lehetőség a vezető magyar kereskedelmi bankok kínálatából!

 • Személyre szabott ajánlatok
 • Csaknem minden magyar bank kínálata
 • Egyedi kamatok és törlesztőrészletek
 • A kalkulátor használata ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár!
 • Adatait bizalmasan kezeljük

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

2010. április 24., szombat

Szerepel a BAR, KHR listán és hitel szeretne? Elutasítják a bankok? Nem tudja, hogy szerepel a BAR, KHR listán?

Cégünk tapasztalatainak és kapcsolatainak köszönhetően képes megoldást nyújtani BAR-listások hitelfelvételére. Tudjuk, hogy a szorult helyzetekből sokszor egy jobb hitelkonstrukcióban nyújthat enyhülést, így munkatársaink mindent megtesznek ügyfeleink költségcsökkentéséért. Tegyen probára minket és megtaláljuk a legjobb működő megoldást.

A Bar-lista

bar-listaA Bar lista itthon talán már kevés ember számára ismeretlen fogalom. A lista egy adatbázist takar, ami a kölcsönüket nem megfelelően törlesztő ügyfeleket tartalmazza. A BAR-kifejezés a Bankközi Adós- és Hitelinformációs Rendszer rövidítése, és ugyan ez terjedt el a köztudatban, a neve KHR-re, azaz Központi Hitelinformációs Rendszerre módosult. A BAR lista rendszerében megtalálhatóak azoknak a természetes személy adata, aki bankokkal, hitelintézetekkel, és egyéb pénzügyi vállalkozásokkal kötött hitel- vagy hiteljellegű szerződését vagy készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználására irányuló szerződését megszegte. A rendszer negatív listás nyilvántartás, amelyre az ügyfelek csak abban az esetben kerülnek fel, ha a törvényben meghatározott feltételek szerinti vétségeket követnek el.
Az előírások szerint a szerződéskötéskor az ügyfelet tájékoztatni kell, hogy milyen esetben kerülhetnek fel a BAR listára. Ezenkívül a BISZ Zrt. javasolja a pénzügyi intézményeknek, hogy az ügyfeleiket a felkerülés tényéről, illetve a listáról való lekerülés módjáról is tájékoztatassák. khr-listaA KHR listára kerülők hitellehetőségei korlátozottak, hiszen a bankok pont azért hozták létre a rendszert, hogy a hitelükkel nem megfelelően haladó adósokat kiszűrje.

 

BAR-lista lekérdezése

Ha tudni szeretné, szerepel-e a BAR-listán, akkor a hitelfolyósító bankjánál megtalálható tudakozvány kitöltésével megtudhatja, jelen van-e az adóslistán, illetve részletes tájékoztatást kaphat ügyének állásáról.Pénzügyi intézmény (továbbiakban: Referenciaadat-szolgáltató) Ügyfelének joga van arra, hogy a KHR-ben róla tárolt adatokba be­tekintsen. Az Ügyfél e jogát bármelyik Referenciaadat-szolgáltató bármely fiókjánál, az ún. „Ügyféltudakozvány” tranzakció kérelmezésével gya­ko­rol­hatja. A választ a BISZ Zrt. ki­nyomtatva, az ügyfél nevére megcímzett, zárt borítékban juttatja vissza a tranzakciót feladó Referenciaadat-szolgáltatónak. A bontatlan borítékot a Referenciaadat-szolgáltató adja át az ügyfél­tudakozvány igénylőjének. Az ügyféltudakozványban szerepel az Ügyfél minden hitelreferencia-adata, valamint annak a Referenciaadat-szolgáltatónak a neve is, aki az Ügyfelet a KHR-be felvitte. Forrás: Bisz.hu

Hogyan kerülünk BAR-listára?

A listára azok az adósok kerülnek, akik minimálbér feletti összeggel maradnak adósok több, mint 90 napig. Tehát BAR, KHR  listára kerülnek azok az adósok, adóstársak, kezesek, akik pénzintézettel, bankkal szembeni kötelezettségüket nem teljesítik:

 • nem fizetik, vagy késve fizetik a jelzloghitelt, személyi kölcsön, az árukölcsönt, a hitelkártya törlesztést, bevásárló kártya, autóhitel törlesztést, diákhitelt, stb.
 • ez a késedelmük  90 napon keresztül megszakítás nélkül fennáll, és meghaladja a késedelembe eséskor a mindenkori minimálbér összegét

BAR hitel igénylés feltételei, folyamata

 1. BAR listás ügyfél (passzív BAR státusz)
 2. Igényléshez legalább igazolt minimálbér szükséges
 3. A hiteligénylő életkora 21-70 év között (egyedi esetekben akár 75 év)
 4. A hitelkérelmi dokumentáció kitöltése
 5. Értékbecslés elkészítése (3-4 nap jelzáloghitel esetében)
 6. Banki hitelbírálat
 7. Hitel folyósítás

Amennyiben bármilyen kérdése lenne  BAR, KHR listát illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot. Hiteligényléssel kapcsolatosan töltse ki most az oldal tetején található űrlapunkat és 24 órán belül megkeressük díjmentes ajánlatunkkal. Egy lépésre van a legjobb törlesztőrészlettől.
 

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Személyi kölcsön

4 év6 év
400.000 Ft10 111 Ft7 375 Ft
600.000 Ft15 167 Ft11 063 Ft
800.000 Ft20 223 Ft14 750 Ft
1 millió Ft25 278 Ft18 438 Ft
1.5 millió Ft37 918 Ft27 656 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

Gyorskölcsön, gyorshitel igénylés információk

Kölcsön, jövedelemigazolás nélkül?

Személyi kölcsön kalkulátor

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

Lakáshitelek

Szabad felhasználású hitel

Miért érdemes minket választani?

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink

Hasznos információk

Hitelszótár

APEH hivatalok

Adózási információk