Munkáltatói nélkül személyi hitel?

2013. augusztus 17., szombat

A 2008-ban bekövetkezett gazdasági világválság óta folyamatosan szigorították a hitelek feltételeit. Ez a személyi kölcsönt is érintette. Elsősorban azért, mert a személyi hitel jövedelem alapú kölcsön, vagyis ez szolgáltatja a fedezetet a pénzintézetek számára. Mivel a jövedelem általában a munka után jár, ezért fontos a munkáltatói igazolás is,

amely által azt is bizonyítani tudja, hogy dolgozik. Munkáltatói igazolásra nyugdíjasok esetén nincs szükség, nekik elegendő az éves nyugdíjértesítő, illetve az utolsó kéthavi folyószámla kivonat. Vállalkozók az APEH-től kérhetnek jövedelemigazolást.

A személyi hitel igénylésének feltételei:

  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
  • Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet
  • Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
  • Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
  • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
  • Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
  • Saját bankszámla.
  • A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!
  • A személyi hitel összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával ez maximum a jövedelem 7-8szorosára növelhető.
  • Futamideje általában 7-8 év, ez pénzintézetenként változik.

Melyik a legkedvezőbb ajánlat?
Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb személyi kölcsönt, össze kell hasonlítania a különböző ajánlatokat. Ezt a személyi kölcsön kalkulátor segítségével tudja megtenni. A kalkulátor úgy működik, mint egy számológép. Megadja a személyi hitelként felvenni kívánt összeg nagyságát, illetve meghatározza a futamidőt, a kalkulátor pedig kiszámolja Önnek a várható törlesztő összegét. Ennek segítségével a különböző törlesztő részleteket össze tudja hasonlítani, az alapján, hogy egy-egy ajánlat keretén belül mennyit tud spórolni.
Ezen felül személyi hitel igénylés előtt akár előzetes hitelminősítést is kérhet, amely által azt vizsgálják, hogy hitelképes-e, vagyis, hogy kaphat-e személyi kölcsönt.

Ne legyen gond többé a váratlan kiadás, találja meg a legolcsóbb törlesztő részletet! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Személyi kölcsön

4 év6 év
400.000 Ft10 111 Ft7 375 Ft
600.000 Ft15 167 Ft11 063 Ft
800.000 Ft20 223 Ft14 750 Ft
1 millió Ft25 278 Ft18 438 Ft
1.5 millió Ft37 918 Ft27 656 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

Gyorskölcsön, gyorshitel igénylés információk

Kölcsön, jövedelemigazolás nélkül?

Személyi kölcsön kalkulátor

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

Lakáshitelek

Szabad felhasználású hitel

Miért érdemes minket választani?

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink

Hasznos információk

Hitelszótár

APEH hivatalok

Adózási információk