Személyi hitelek jövedelem alapon?

2013. július 02., kedd

Személyi hitelt akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

Fontos szerepe van a jövedelemigazolásnak is. Nem csak a pozitív elbírálást segíti, hanem az maximum összeget is meghatározza, mivel személyi hitel esetén az igazolt jövedelem 5-6szorosa igényelhető (adóstárs bevonásával 8-10szeresére is növelheti).

Ki igényelhet személyi kölcsönt?
A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év. Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet.
A hitel igénylője nem szerepelhet a KHR/BAR listán, sem aktív, sem passzív státuszban. Amennyiben mégis szeretne személyi kölcsönt felvenni, csakis úgynevezett tiszta adós, vagyis olyan személy, aki nem szerepel ezen a listán, bevonásával sikerülhet.

A személyi kölcsön feltételei:

  • Futamideje pénzintézetenként változhat 7-8 év között.
  •  A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
  • Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet.
  • Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
  • Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
  • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
  • Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
  • Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
  • Saját bankszámla.
  •  A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!

Miért hasznos Önnek a személyi hitelkalkulátor használata?
A személyi hitelkalkulátorral, azonnal kiszámolhatja várható törlesztő részletei nagyságát a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával. Az eredményt összehasonlíthatja más ajánlatokkal is (pl.: más devizában, mivel a személyi kölcsön elérhető abban is), így garantáltan a legkedvezőbb személyi kölcsönt tudja igénybe venni.

A lehető leggyorsabban szeretne pénzhez jutni? A váratlan kiadás nem probléma többé! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki az űrlapot!

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Személyi kölcsön

4 év6 év
400.000 Ft10 111 Ft7 375 Ft
600.000 Ft15 167 Ft11 063 Ft
800.000 Ft20 223 Ft14 750 Ft
1 millió Ft25 278 Ft18 438 Ft
1.5 millió Ft37 918 Ft27 656 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Személyi kölcsön „bárosoknak” és KHR listásoknak

Gyorskölcsön, gyorshitel igénylés információk

Kölcsön, jövedelemigazolás nélkül?

Személyi kölcsön kalkulátor

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

Lakáshitelek

Szabad felhasználású hitel

Miért érdemes minket választani?

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink

Hasznos információk

Hitelszótár

APEH hivatalok

Adózási információk